Home » Privacy Policy

Privacyverklaring
In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder
verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens
verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig
worden verwerkt en hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard. Deze privacyverklaring is van
toepassing als u onze website (www.thuswonenenlifestyle.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een
overeenkomst sluit.
Onze gegevens
Thús Wonen en Lifestyle
Wilpsterweg 8
9363 VS Marum
Telefoonnummer: 0633475629
KvK-nummer: 76335682
www.thuswonenenlifestyle.nl
info@thuswonenenlifestyle.nl
Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of
indirect identificeerbaar bent.
Verwerking persoonsgegeven
Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren,
bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending,
verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband
brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van uw persoonsgegevens.
Doeleinden
Uw persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met u kunnen
opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij u op
de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten
of diensten bij u af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als u daar toestemming voor
gegeven heeft, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor uw account op onze website en om
reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze
doeleinden.
Uw persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze
dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. Om zorg te
dragen voor uw persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die
bedrijven uw gegevens verwerken in onze opdracht. Wij verwerken uw gegevens door aan derden
waaronder onze dropshippers, merken die wij verkopen en rechtstreeks naar u als klant verzenden.
Hun houden zich ook aan de nieuwe regelgeving.
Wij werken samen met derden:
• Voor het verwerken van betalingen kun je kiezen uit betaling via Mollie (iDeal).

Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw
persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie.

• Je privacy is voor Jouwweb van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de
privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes
gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die
we over jou te weten komen als je gebruikmaakt van onze dienstverlening op
www.Jouwweb.nl. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden,
neem dan contact met ons op.
• Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook
Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf
verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag
naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
• De affiliate programma’s waar ik mee werk hebben de benodigde beveilingstechnieken
toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te
zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift
toe gehouden zijn.
• Voor het analyseren van mijn website en blog met als doel het verbeteren van mijn website en
blog maak ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de
benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de
verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden
tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Voor meer informatie
verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.
• Als u een bestelling bij ons plaatst of een aanvraag bij ons doet, is het onze taak om uw
pakket of post bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor
het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en
woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve
van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt,
stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.
Persoonsgegevens die wij verwerken

Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens:
• Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres nodig om
een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte
te houden.
• Voor de betaling van je bestelling zijn je naam en betaalgegevens nodig.
• Na een bestelling ontvang je éénmalig een e-mail (en eventueel nog één keer een herinnering)
met de vraag of je een review wilt schrijven. Voor versturen van de e-mail zijn je naam en email adres nodig.
• Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb
ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de
marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of
eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
• Voor het adverteren op sociale media maak ik gebruik van de gegevens (land) die over jou bekend zijn bij het betreffende sociale media kanaal. Deze gegevens
helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten
interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
• Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of
WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je
(gebruikers)naam van Facebook.
• Voor berichten op sociale media en bij de producten op de website plaats ik soms, met
toestemming van de klant, foto’s van klanten. Op de foto’s kunnen herkenbare gezichten te
zien zijn.
Wilt u weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar
info@thuswonenenlifestyle.nl met het verzoek tot inzage in uw gegevens. Uiterlijk binnen vier weken
krijgt u een reactie op het verzoek.
Zijn uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze
zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
of andere wetgeving? Dan heeft u recht op correctie van uw persoonsgegevens.
Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, het
recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die u heeft gegeven in te
trekken en het recht op dataportabiliteit. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of
afscherming van uw persoonsgegevens. Stuur uw verzoek naar info@thuswonenenlifestyle.nl. Of neem
telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0633475629. Uiterlijk binnen vier weken
krijgt u een reactie op het verzoek. Wij willen u ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te
dienen bij de Autoriteit
Persoonsgegevens.
Veiligheid
Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo
belangrijk als u dat uw persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden
verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om
uw persoonsgegevens veilig te verwerken. Om uw persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij
beveiligingssoftware zoals een virusscanner, wachtwoorden voor elektronische systemen, backups.
Bewaring persoonsgegevens
We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de
doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de
persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.
Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de
autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang
tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij
een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van
persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn
klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.
Thús Wonen en Lifestyle verkoopt je gegevens niet
Thús Wonen en Lifestyle zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan
derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij
ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
Cookies
Daarnaast gebruikt Thús Wonen en Lifestyle om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te
verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website
niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website
dus een stuk prettiger.
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt
gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze
cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van
cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en
hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te
‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.
Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over
het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp
van de Help-functie van jouw browser.
Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je
een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet
uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
©EenvoudigRecht.nl